Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ασχολήθηκε και πάλι με την παράσταση «Νικοτιτανικός», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κύπρο, με τον πρώτο να προχωρά σε απίστευτες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Φλωρινιώτης σχολίασε την κριτική της Πηνελόπης Πιτσούλη για την παράστασή του φανερά εκνευρισμένος. 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: «Μου είπαν ότι είμαι μέσα στη μπίχλα και κοιμάμαι με γουρούνια» - «Πυρά» Γαρδέλη στους συμπαίκτες του

«Είναι ένα περίεργο σχήμα. Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα» είχε πει μεταξύ άλλων η ηθοποιός. «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας, Πιτσούλη την είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή η όχι. Υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών. Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια η κυρία Πιτσούλη. Δεν είναι της κλάσεως της Κωνσταντινίδου, της Κοκκίδου, της Μίρκας Παπακωνσταντίνου.

Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Δηλαδή έκανε η μύγα κ@λο κι έχεσε τον κόσμο όλο; Αυτή η παροιμία ταιριάζει! Να την πάρω τηλέφωνο; Δεν θέλω γιατί είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Να ζητήσεις συγγνώμη» είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα, η Πηνελόπη Πιτσούλη βγήκε ζωντανά στην εκπομπή και απάντησε στον Γιάννη Φλωρινιώτη, λέγοντας πως «δεν ξέρω πώς χέζουνε οι μύγες. Πρώτον. Και δεύτερον, για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα απολύτως τίποτα και το μόνο που είπα είναι ότι είναι ένας αρτίστας. Πού τον ξέρω τον κ. Φλωρινιώτη. Δεν θα έπαιζα ποτέ των ποτών μαζί του. Καταρχήν δεν έχω τέτοιο κοστούμι για να τον ακολουθώ, να πάω να ραφτώ τώρα;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA