Μενού
  • Α-
  • Α+

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή ψηφοφορία στη Φάρμα προκειμένου να καθοριστεί ο παίκτης που θα αντιμετωπίσει την Αναστασία Γκερκελεζίου στο αγώνισμα αποχώρησης. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε ο Σταμάτης Γαρδέλης που εκτόξευσε πυρά στους συμπαίκτες του, μία μέρα μετά το σχόλιο «Έλληνες είναι όσοι έχουν ρίζες εδώ», το οποίο έκανε την Αναστασία να βάλει τα κλάματα. 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αντιδράσεις στο Twitter για το σχόλιο του Σταμάτη Γαρδέλη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν πήρε τόσο καλά τις δικαιολογίες των συμπαικτών του και είπε: «Μπορείς να βγεις κερδισμένος και αυτός που χάνει. Αν δεις τα βίντεο όλα με τα παιδιά, είστε εκτός θέματος. Δεν είμαστε εμείς για το παιχνίδι. Διαισθανόμουν και τα καρφιά που έρχονταν και ήξερα πως θα είμαι μονομάχος… Με είπαν μεγάλο, τεμπέλη, ότι κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια και είμαι μέσα στην μπίχλα, ότι δεν δουλεύω και έχω σπάσει εκατό πέτρες». 

Το ατύχημα της Αγγελικής Ηλιάδη 

Η Αγγελική Ηλιάδη την ώρα που έκοβε πατάτες κόπηκε βαθιά με το μαχαίρι και τραυματίστηκε. Επειδή πόνεσε και τρόμαξε από το αίμα έβγαλε μια κραυγή αγωνίας που «πάγωσε» προς στιγμής τους συμπαίκτες της. Εκείνοι, έτρεξαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να δέσουν το δάκτυλό της για να σταματήσουν το αίμα. Τελικά όπως θα δείτε της έβαλαν μια γάζα και την έδεσαν με σπάγκο. Η τραγουδίστρια αφού ηρέμησε εξήγησε τι συνέβη και φυσικά το διαχειρίστηκε, στη συνέχεια, με χαλαρό τρόπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA