Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη μητέρα της έχασε από κορονοϊό σε ηλικία 64 ετών το πρωί της Παρασκευής (10/12) το γνωστό μοντέλο, Μέγκι Ντρίο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Διαβάστε ακόμη: Νότης Σφακιανάκης: «Αντίο φίλε» έγραψε μόλις έμαθε για την αυτοκτονία του πρώην μετρ του

Όπως εξήγησε η Μέγκι Ντρίο στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η μητέρα της ήταν διασωληνωμένη για οκτώ ημέρες στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, αλλά εξαιτίας ενός φαρμάκου που έπαιρνε δεν ήταν σε θέση να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. 

«Είμαι σε σοκ. Η μητέρα μου έφυγε από κορονοϊό. Δεν της επέτρεπε το φάρμακο να κάνει το εμβόλιο. Με βάση το πρωτόκολλο ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη, έδινε μια πολύ δυνατή μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή περιμέναμε να σωθεί. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο, η οποία θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς της αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA