Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αυτοκτονία του πρώην μετρ του πληροφορήθηκε ο Νότης Σφακιανάκης και με τέσσερις λέξεις περιέγραψε τον πόνο του. Ο Σήφης Δαμανάκης, που ήταν μετρ του Νότη Σφακιανάκη, αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυφάδα: Δολοφονία με μαχαίρι - Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε πολλούς τραγουδιστές. Ο εκλιπών είχε συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη και με άλλα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο. Συγγενείς του τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο 59χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν καλό και αγαπητό άνθρωπο. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο περνούσε δύσκολα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε μείνει άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να γράψει με τραγικό τρόπο το φινάλε της ζωής του. Ο Νότης Σφακιανάκης με μία ανάρτηση αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του. «Αντίο φίλε και συνεργάτη», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CXOzJ8EMtUi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του Σφακιανάκη: Βρέθηκε δίπλα του το όπλο του

Σύμφωνα με το cretalive, ο άντρας εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, νεκρός από σφαίρα με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε και το όπλο, γεγονός που οδήγησε αμέσως στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία ενώ βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του. Ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο facebook, ενώ ως ένδειξη πένθους ανήρτησε και μία μαύρη εικόνα. «1000 συγνώμη φίλε μου καλέ…. Φταίμε όλοι μας για αυτό που έκανες…. Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου….. Οι δικοί σου άνθρωποι…» 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA