Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για διαρροή ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» ο Δημήτρης Σταρόβας.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος - πρώην σύντροφος: «Κατάλαβα αργά τις εμμονές του» - Αποκαλύψεις από τη Γερμανού

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την έκπληξη και το σοκ που ένιωσε στην αρχή όταν πληροφορήθηκε την είδηση δεδομένου ότι οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια τώρα και μάλιστα, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε χαρακτηριστικά:

«Σαν ψέματα μου φαίνεται. Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω. Κοίτα το χρονικό είναι ότι και εγώ το πληροφορήθηκα λίγο πριν την εκπομπή τη Δευτέρα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η έκπληξη, ότι τώρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα ας πούμε. Μετά μετατράπηκε σε σοκ, όταν είδα και την εκπομπή που ο Στάθης επικοινώνησε με τον Αντώνη και του είπε ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο. Μετά θυμός, οργή.

Δεν είναι εύκολο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο για 30 χρόνια και καταλαβαίνεις ότι έχει μια δεύτερη ζωή, την οποία επιμελώς κρύβει από τους πάντες. Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, ισχύει. Σε κάτι τέτοια περιστατικά αποδεικνύεται αυτό. Σε λίγο δεν θα έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό σου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στην αρχή, τώρα που αποδείχτηκε δεν θέλω.

Μίλησα πολύ λίγο με τον Αντώνη Κανάκη. Τι γίνεται ρε φίλε; Δεν γνώριζα ότι παντρεύτηκε. Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος για αυτή την ιστορία αν γνώριζε κάποιος και τι γνώριζε. Καταρχήν δεν είναι αυτό το σημαντικότερο. Αυτή η gossip αναπαραγωγή. Δεν είναι αυτό σε πρώτη μοίρα.

Επειδή έγινε πάρα πολύς ντόρος με πολύ κόσμο να μην πιστεύει "μα πώς δε γνωρίζανε;". Το να δημιουργηθεί ένα ερώτημα είναι εύλογο με έναν τρόπο υγιή. Αλλά αυτά τα "έλα τώρα. 100% ξέρεις", μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ξέρει τα πάντα για το στενό του περιβάλλον; Εμείς οι ίδιοι λέμε τα πάντα; Είναι ανθρώπινο να κρατάς κάποια πράγματα για σένα. Από την άλλη, τέτοια extreme και ακραία πράγματα που είναι προσωπικά και σκοτεινά δεν τα μοιράζεται κανείς με τον καθένα. Γιατί φοβάται ότι θα αντιδράσει. 

Είναι η μόνη φορά που ταυτίζομαι με τον Κανάκη. Ούτε τις καλύτερες σχέσεις έχουμε ούτε είμαστε κολλητοί. Επειδή ο Στάθης ήξερε ότι θα αντιδρούσαμε κάπως, αυτός είναι ο λόγος που δεν ξέραμε τίποτα. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι. Είχε μια δεύτερη ζωή, ήταν ένας άνθρωπος κρυψίνος που τα κρατούσε για τον εαυτό του. Δεν είχαμε να κάνουμε με κανέναν άνθρωπο που δραπέτευσε από κάπου και ήταν το μάτι του κάπως, ώστε να είμαστε σε εγρήγορση. Δεν ένιωθες κίνδυνο», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA