Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε επικοινωνία ήρθε η Ναταλία Γερμανού με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου πριν, αλλά και μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας εναντίον του για διαρροή ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα. Η 30χρονη θέλησε να δώσει τη δική της μαρτυρία για όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η Σίσσυ Χρηστίδου στήριξε τον Αντώνη Κανάκη - «Καμία εκπομπή δε θα το έκανε αυτό»

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού οι δυο τους είχαν ανταλλάξει μηνύματα μέσω Instagram μερικές μέρες πριν γίνει γνωστή η καταγγελία και η κοπέλα έδειξε εμπιστοσύνη στην εκπομπή επειδή έχει δει τον τρόπο που χειρίζεται παρόμοια θέματα: «Για την επικοινωνία που είχα μέσω Instagram με το κορίτσι αυτό. Στην πρώτη μας επικοινωνία μου είπε πως "απευθύνομαι σε εσάς γιατί έχω παρακολουθήσει τον τρόπο που η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται χειρίζεται τις γυναίκες που έχουν υποστεί διαφόρων ειδών κακοποιήσεις. Πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον βλέπω στην τηλεόραση, που εμένα στο παρελθόν με έχει βλάψει. Έχω κινηθεί δικαστικά εναντίον του, αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι".

Δεν μου είπε το όνομά του και δεν της το ζήτησα και εγώ να μου το πει. Την παρέπεμψα κατευθείαν στην Ειρήνη Αρβανίτη, που είναι η αρμόδια δημοσιογράφος της εκπομπής που χειρίζεται τέτοια θέματα, η οποία φυσικά επικοινώνησε με τη δικηγόρο της κοπέλας. Για να μπορούσαμε εμείς σαν εκπομπή να το κοινοποιήσουμε το θέμα και να τον κατονομάσουμε, έπρεπε η δικηγόρος να μας δώσει τη δικογραφία. Γιατί αλλιώς θα μπορούσε να μας μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δικηγόρος δεν ήθελε να μας δώσει τη δικογραφία. Ήθελαν να επιμείνουν στο νομικό τρόπο επίλυσης του θέματος. Η δημοσιοποίηση προέκυψε γιατί κάποια μέρα το κορίτσι αυτό είπε "όχι άλλο". Διάλεξε τον δρόμο του Twitter που κινήθηκε ακαριαία. Και πόσο γρήγορα αντέδρασαν οι Ράδιο Αρβύλα».

«Ηξερε πώς να με χειρίζεται απόλυτα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στη μαρτυρία της στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», μεταξύ άλλων, η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε στον τρόπο που γνωρίστηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, για τη σχέση τους, για το πότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά και πώς ένιωσε όταν ανακάλυψε τη δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών. 

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα. 

Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα "έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;" και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά.

Ναταλία Γερμανού: Λόγω του ότι ήσουνα πολύ νέα σε ηλικία, δεν είχες κάποιες δεύτερες σκέψεις; Εκείνος τι σου έλεγε για τη διαφορά ηλικίας που είχατε;

Αν και ενήλικη, ήμουν ένα νέο άτομο σχετικά άμαθο, στην ουσία μόλις τότε ξεκινούσε η ενήλικη ζωή μου, δουλεύοντας και αρχίζοντας να ζω μακριά από τους γονείς μου. Πίστευα ότι λόγω της ηλικίας του αυτός ο άνθρωπος δεν θα θέλει και κάτι περιστασιακό όπως τα αγόρια της τότε ηλικίας μου και θα τον ενδιέφερε μια πιο συντροφική σχέση.

Ναταλία Γερμανού: Η σχέση σας πώς ήτανε; Πώς σου συμπεριφερόταν; Σου είχε πει δηλαδή ότι την έβλεπε μακροχρόνια ότι θα κρατούσε για πάντα ίσως;

Αρχικά έλεγε ότι του αρέσω πολύ και είμαι γλυκό κορίτσι και χαίρεται που με γνώρισε. Μετά όσο προχωρούσε η σχέση, γινόταν πολύ εκδηλωτικός.

Ναταλία Γερμανού: Εσένα αυτή η σχέση τι σου παρείχε; Ένιωθες ασφάλεια;

Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ξέρω ότι κάποιοι θα απορούν με αυτό, αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που δεν μπορούσα να φύγω μακριά του. Για μένα ήταν κάτι σαν μέντορας και θεωρώ ότι είχε βρει τον τρόπο να με χειρίζεται απόλυτα. 

Ναταλία Γερμανού: Είχες μιλήσει στους δικούς σου ανθρώπους ή στους φίλους σου για αυτή τη σχέση; Τον είχαν γνωρίσει;

Ήξεραν κάποια πράγματα η οικογένειά μου. Δεν τον είχαν γνωρίσει.

Ναταλία Γερμανού: Πόσα χρόνια κράτησε αυτή η σχέση και πότε ένιωσες ότι αρχίζει για σένα μέσα σου η αντίστροφη μέτρηση;

Περίπου δύο χρόνια. Τους τελευταίους έξι μήνες είχα αρχίσει να έχω ένα αίσθημα πίεσης από τον τρόπο ζωής που ήθελε να κάνει.

Ναταλία Γερμανού: Πότε κατάλαβες ότι δεν πάει κάτι καλά;

Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες ήταν και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος. Όσο και αν τον αγαπούσα, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και για αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο κατάλαβα την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του».

Ναταλία Γερμανού: Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν συνειδητοποίησες ότι αυτός ο άνθρωπος είχε δημοσιοποιήσει τις προσωπικές σας στιγμές;

Έπαθα σοκ. Όταν είδα το βίντεο πρώτη φορά, κατάλαβα ότι ήμουν εγώ. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση τους πρώτους τέσσερις μήνες, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Και σούπερ μάρκετ να πήγαινα, όποιον άνδρα συναντούσα, πίστευα ότι είχε δει το βίντεο μου και ότι είναι κάποιος από τους 99.000».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA