Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το προφίλ της στο Instagram τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που της είχε στείλει από τη στιγμή που εκείνη είχε αναφερθεί στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα της μέσα από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα»

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος - Επέστρεψε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Με διασωλήνωσαν, δεν υπάρχει χειρότερο»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ευχηθεί στον πατέρα της «περαστικά» στον αέρα της εκπομπής, διευκρινίζοντας πως δεν έχει κορονοϊό, αλλά «περνάει λίγο δύσκολα». Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε ξεκαθαρίσει πως «νοσηλεύεται, θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά».

Δεδομένης της πολλής αγάπης που εισέπραξε μέσα από το Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει μέσω insta stories τον κόσμο που της έστειλε μήνυμα ρωτώντας για τον πατέρα της και να περάσει το δικό της μήνυμα με αφορμή αυτή την περιπέτεια που πέρασε:

«Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του... Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA