Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, επέστρεψε τη Δευτέρα (6/12) στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του και την παραμονή του στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε ακόμη: Πασχάλης Τερζής: Δεν θα επιστρέψει στο τραγούδι, αποκαλύπτει ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Φανερά αδυνατισμένος, κάτι που είναι λογικό μετά από την ταλαιπωρία που πέρασε τους προηγούμενους μήνες, αλλά με πολύ ανεβασμένη διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν με πυρετό και τρέμουλο. 

Ωστόσο, προτίμησε μιας και είναι αρχή της εβδομάδας και δεδομένου ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα να μην μπει σε λεπτομέρειες:

«Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει, ένα πρωί ξυπνάω με πυρετό και με τρέμουλο. Εντάξει λέω, κρύωσα, δεν είναι τίποτα. Δεν είχα κορονοϊό, απλά έλεγα είναι ένα κρύωμα ειδικού τύπου. Πήρα έναν από τους γιατρούς που είχα πάει παλιά και μου λέει "κατευθείαν νοσοκομείο".

Από εκεί και πέρα άρχισε μια περιπέτεια τριών μηνών. Επειδή σήμερα είναι Δευτέρα, είναι μια καινούργια εβδομάδα, είναι των Χριστουγέννων δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη σηψαιμίας, όλες τις μεταλλάξεις. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA