Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση και τι σκέφτονται για το μέλλον. Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε ότι οι δυο τους είναι αρκετά χαρούμενοι και έχουν επικεντρωθεί στις προετοιμασίες για τον γάμο τους. 

Διαβάστε ακόμη: Ντίνος Καρύδης: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί» απαντά για τον θάνατό του

«Δεν περιμέναμε να γίνει τέτοιος χαμός. Δεχόμαστε καθημερινά μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το ίδιο βήμα», σημείωσε με τη σειρά της η Ιλάειρα Ζήση. «Μας έχει δώσει και μας μεγάλη χαρά αυτό που έγινε, με την ανταπόκριση του κόσμου» τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου. «Δεν το είχα στο μυαλό μου, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη η ζωή μαζί του» πρόσθεσε η Ιλάειρα για τη σχέση της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Στην εκπομπή προβλήθηκε οπτικοποιημένη η πρόταση γάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αράχωβα, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να βγάζει το δαχτυλίδι από το… δήθεν χαλασμένο μικρόφωνο και να το δίνει στην Ιλάειρα. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου γονάτισε, κάνοντας την πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Η Ιλάειρα Ζήση του είπε αρχικά με νάζι «δεν ξέρω», αλλά στη συνέχεια απάντησε θετικά, λέγοντας το πολυπόθητο «ναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA