Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, τελικά η ΕΡΤ άφησε εκτός τον Good Job Nicky, δίνοντας τη θέση στην Amanda Tenfjord. Αυτό φαίνεται πως στεναχώρησε τον γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ο οποίος την Τετάρτη (19/1) μέσα από την εκπομπή «Ελένη» του MEGA, τόνισε πως δεν έχει στο μυαλό του να ξαναβάλει υποψηφιότητα για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

«Η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή. Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω. Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω “γυμνή”. Δε θέλω να τη βάλω σε καλούπι, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή», είπε αρχικά ο Good Job Nicky. 

«Η Eurovision σε εκτοξεύει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Ήμουν σίγουρος για το κομμάτι μου. Ποτέ δεν θα κυκλοφορήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος. Δεν κλείνω συχνά πόρτες, αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε», υπογράμμισε για το θέμα της Eurovision.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA