Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο ατάκες του Πρίγκιπα William ήταν αρκετές για να πυροδοτήσει φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton, ένα ενδεχόμενο για το οποίο ο ίδιος μάλλον δεν ενθουσιάζεται ιδιαίτερα.

Διαβάστε ακόμη: Pamela Anderson: Χωρίζει για 5η φορά η εκρηκτική... ναυαγοσώστρια του Baywatch

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζεύγους στο Κοινοτικό Νοσοκομείο Clitheroe στο Λανκασάιρ της Αγγλίας την Πέμπτη (20/01), ενός νοσοκομείου που έχει συνεισφέρει πολύ στο να διατηρηθούν οι κοινότητες ασφαλείς σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, η 40χρονη Kate πήρε στην αγκαλιά της ένα μωράκι. 

Τότε ο 39χρονος William, βλέποντάς τη να χαμογελάει ασταμάτητα, είπε περιπαικτικά σα μέλη του προσωπικού που ήταν γύρω τους, «μην της βάζετε ιδέες», ενώ όταν εκείνη την έδωσε στους γονείς της, πρόσθεσε «μην την πάρεις μαζί σου».

Βέβαια, όσον αφορά την Kate, η σιωπή της ήταν η απάντησή της αφού δεν έδειξε να του δίνει και ιδιαίτερη σημασία.   

https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1484227274257932290?ref_src=twsrc^tfw

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον τον Απρίλιο του 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον πρίγκιπα George 8 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte 6 ετών και τον πρίγκιπα Louis 3 ετών. 

Πάντως, τον Ιανουάριο του 2020, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, η Κέιτ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Γουίλιαμ διστάζει να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA