Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από το Instagram ανακοίνωσαν η 39χρονη Priyanka Chopra και ο 29χρονος Nick Jonas ότι απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας το πρώτο τους παιδί αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για αγόρι ή κορίτσι

Διαβάστε ακόμη: Kate Middleton: Τα πειράγματα του Πρίγκιπα William μαρτυρούν μια τέταρτη εγκυμοσύνη;

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα αυτή την ιδιαίτερη στιγμή όσο έχουμε επικεντρωθεί στην οικογένειά μας», έγραψαν στα προφίλ τους η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas.

https://www.instagram.com/p/CZAJvizvjf4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2018, αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερις μήνες μαζί. Παντρεύτηκαν στην Ινδία το 2018 με τους εορτασμούς να διαρκούν πέντε ημέρες, κάνοντας χριστιανικό και ινδικό γάμο για να τιμήσουν τη θρησκεία και των δύο με την παρουσία 225 καλεσμένων.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair νωρίτερα τον Ιανουάριο, η Priyanka Chopra είχε δηλώσει πως θέλουν να γίνουν γονείς στο μέλλον χωρίς, όμως, να πει ότι αυτό θα συμβεί τόσο σύντομα: «Είναι κάτι που θέλουμε πολύ να συμβεί στο μέλλον, αλλά εξαρτάται από τον Θεό πότε θα συμβεί, αν συμβεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA