Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον τραγικό χαμό του γνωστού ηθοποιού, Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξουργείο το πρωί του Σαββάτου. Ο Πάνος Νάτσης έπαιζε τις τελευταίες σεζόν, όταν λειτουργούσαν τα θέατρα, στο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο Ήβη και με αφορμή τη συγκεκριμένη παράσταση είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η οποία και προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα, στα παρασκήνια του θεάτρου.

«Η πανδημία νομίζω ότι γενικά σταμάτησε τον χρόνο, όχι μόνο τον θεατρικό. Εγώ αυτή τη χρονιά δεν τη συμπεριλαμβάνω στα χρόνια μου», είπε ο ηθοποιός, για την περίοδο του lockdown.

Ερωτώμενος για το κίνημα #metoo και τον αντίκτυπο που είχε στον χώρο του θεάματος, επισήμανε: «Ο χρόνος θα δείξει πώς θα το διαχειριστούμε αυτό σαν κοινωνία. Πρέπει από όλο αυτό να επωφεληθούμε. Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Θα είναι καλό για την κοινωνία να επωφεληθούμε από αυτό. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου με τους συνεργάτες μου, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι έχει τόση σημασία. Οι άνθρωποι που φέρονται κακοποιητικά δεν είναι απαραίτητο ότι το κάνουν επειδή παίρνουν μια αφορμή από τα θύματα, απλώς το κάνουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA