Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον όρο που είχε βάλει στις συνεργασίες της στο θέατρο εξαιτίας της σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί στο παρελθόν αποκάλυψε η Τζένη Μπότση στο Πρωινό, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να μην έρθει ποτέ ο άνθρωπος αυτός σε επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Ψυχογιός: Είμαι ένας άκρως κακοποιημένος άνθρωπος - Ήταν μέντοράς μου

«Μια μέρα πριν το καταγγείλω δημόσια, ενημέρωσα την οικογένειά μου ότι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ότι θα βγω να το πω. Τους είπα από ποιον άνθρωπο, αλλά δεν τους είπα λεπτομέρειες. Δυστυχώς τις λεπτομέρειες τις έμαθαν από την τηλεόραση. Ήταν πολύ συγκινητικό και για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου. Η μαμά μου μου ζήτησε συγγνώμη γιατί δε με είχε μεγαλώσει, ώστε να της το πω από την αρχή. Φοβόμουν πως αν μιλούσα στη μαμά μου, δεν θα με άφηνε να παίξω στο θέατρο ούτε και να ξαναδώ θέατρο. Δεν φταίει εκείνη, το έκανε με όλη της την αγάπη. Θύμωσα που μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτή η μάνα που με έχει μεγαλώσει με τόση αγάπη μου ζητάει συγγνώμη;», είπε αρχικά η Τζένη Μπότση.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «έχω πάρει τη συγγνώμη της κοινωνίας και αυτό μου αρκεί. Βλέπω πια πως τα νέα παιδιά έχουν τσαμπουκά, γιατί τα μεγαλώνουν πιο νέες γενιές, χωρίς να φοβούνται και χωρίς να αισθάνονται ενοχή. Όταν μου συνέβη το περιστατικό, νόμιζα ότι συνέβη μόνο σε μένα. Δεν πίστευα ότι είχα προκαλέσει, αλλά φοβόμουν ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί. Φοβόμουν τον ίδιο άνθρωπο, ότι μπορεί να μου το ξανακάνει ή να μου κάνει κάτι άλλο».

«Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο, πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού. Έφευγα μακριά. Πάντα στις δουλειές μου όταν ερχόταν η στιγμή για την επίσημη πρεμιέρα έλεγα "δεν θέλω να έρθει αυτός". Το έθετα ως όρο. Το ξέρανε από κάποια στιγμή και όσο περνούσαν τα χρόνια, άκουγα και από άλλες κοπέλες ότι είχαν πάθει ακριβώς το ίδιο από τον ίδιο άνθρωπο. Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες και τώρα φτάσαμε 21. Το ίδιο μοτίβο», εξήγησε η ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA