Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο» και λέγοντας πως η κακοποιητική συμπεριφορά προερχόταν από τον μέντορά του, ο οποίος ανήκε στους κορυφαίους του ελληνικού θεάτρου, όμως, ο ίδιος δεν αποχώρησε ποτέ από παράσταση.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Βρανά: Εχω ελπίδα για την Ελλάδα γιατί έχουμε χιούμορ

«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο, δε μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν μέντοράς μου, ήταν ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. Γι’ αυτό σας λέω ο καθένας έχει μια συμπεριφορά και στην κακοποίησή του. Δε θέλω να πω ότι αυτό με εξέλιξε, με έκανε, όμως, πιο δυνατό. Τώρα, η ψυχή μου το ξέρει πώς ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση. Δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση που ο ίδιος  ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια. Υπήρχαν όμως και συνεργασίες που δεν μπορούσες να το αντέξεις αυτό.

Δέχεσαι μια άδικη συμπεριφορά παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου. Σε διαλύει αυτό, σε διαλύει παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου, στην παράσταση. Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα, ήταν και επί σκηνής, στην παράσταση, λεκτική και ψυχολογική βία. Και όταν θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο κορυφή, μπορείς να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τη δουλειά σου για να πάει ο ρόλος πιο πέρα. Δεν πειράζει, θα έρθει η ίαση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ψυχογιός. 

«Όταν η συνεργασία είναι επαναλαμβανόμενη, γνωρίζεις κάπως. Έτυχε τα τελευταία χρόνια να μην αντέχεται αυτό. Τώρα απολαμβάνω τη δουλειά μου στα 60 μου. Την απολαμβάνω αφού έφυγα από αυτόν τον άνθρωπο. Του μίλησα με πολύ ωραίο τρόπο και του είπα ότι θα μπορούσε όλο αυτό να γίνει και με άλλο τρόπο γιατί ήμασταν και φίλοι, ήμασταν συνεργάτες χρόνια. Δεν ξέρω τι συναισθήματα έχω.

Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, να έχει προχωρήσει την Τέχνη του και τη ζωή του και την προσωπικότητά του. Αν βιάσεις έναν άνθρωπο, θα αργήσει να φέρει το αποτέλεσμα που θες», εξήγησε χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA