Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Σία Βοσκανίδου, η οποία αναφέρθηκε σε μια περιπέτεια που είχε βιώσει πριν από έξι χρόνια, όταν μετά από ένα πάρτι κατέληξε στο νοσοκομείο. Η πρώην παίκτρια του Bachelor, μάλιστα, έδωσε και τη δική της απάντηση για τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Παππάς: Την «έκοψε» στο Bachelor και τώρα είναι ζευγάρι μαζί της

«Μου είχε τύχει πριν έξι χρόνια όταν ήμουν σε ένα πάρτι στο κέντρο, να πάω στο νοσοκομείο μετά από ένα ποτό. Δεν θυμόμουν τίποτα. Μόνο ότι ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Συγκατοικούσα με μια κοπέλα τότε και κάλεσε ασθενοφόρο. Μου είχαν πει ότι ή ήταν κακής ποιότητας αλκοόλ ή μου έριξαν χάπι βιασμού. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνη στο σπίτι. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Πήγα να πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά η Σία Βοσκανίδου. 

«Όταν βγήκα από το The Bachelor, κυκλοφόρησαν 2-3 φωτογραφίες μου, που ήμουν πιο μικρή. Τις είχα στείλει σε κάποιον που υπήρχε ένα φλερτ. Όταν είσαι μικρός και τα μυαλά σου είναι λίγο.  Δεν ήξερα. Μετά από χρόνια υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες ακόμα στο Instagram και το Facebook και μου τις έχουν στείλει και μένα. 

Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω, όσο πιο θετικά μπορούσα. Να μη με παίρνει από κάτω. Ο κόσμος είναι κακός και έκανα μια βλακεία. Εμπιστεύτηκα έναν άνθρωπο που δεν έπρεπε. Αλλά το προσπέρασα έτσι», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Bachelor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA