Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης η Λάουρα Νάργες και αποκάλυψε πώς έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες τονίζοντας, όμως, πωα χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί είναι δύσκολη.

«Έχασα 18 κιλά σε σύνολο 7 μήνες αλλά με πολλή δουλειά και πολλή επιμονή. Από πάρα πολύ μικρή έχω στο μυαλό μου την ιδέα του τέλειου σώματος. Επειδή είμαι παιδί των 90s με επηρέασαν πολύ τα supermodels που ήταν πολύ αδύνατα. Ειδικά στην εφηβεία ήταν πιο σκοτεινά τα πράγματα.Τα περισσότερα κιλά, 13, τα έχασα σε έναν μήνα επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στη Γερμανία, πριν και μετά το Survivor που έχει μια συγκεκριμένη θεωρία ότι όλα προέρχονται από το έντερο, ό,τι τρώμε αυτό είμαστε. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Μετά το παιχνίδι, είχε ανακαλύψει ένα “σκισιματάκι” από όπου έβγαιναν πολλές τοξίνες από τις οποίες “αύριο μεθαύριο θα αναρωτιέσαι γιατί έχεις καρκίνο” μου είπε. Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα και ομοιοπαθητική αγωγή» τόνισε η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε: 

«Αυτή η δίαιτα επηρεάζει τα πάντα ακόμα και τον ύπνο σου και την κάνω όποτε δεν νιώθω καλά. Κόβεις τα πάντα και τρως αέρα κοπανιστό. Επειδή πια η βιομηχανία της τροφής το έχει φτιάξει κάπως περίεργα και η ζάχαρη κάνει πολύ κακό, το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, όλα τα γαλακτοκομικά εκτός από το γκούντα και τη φέτα, σιτάρι, καφέ, αλκοόλ. Είναι μια δίαιτα πολύ σκληρή. Όλο αυτό γίνεται για να γίνει μια αποτοξίνωση στο έντερό σου. Την έχω υιοθετήσει πάνω κάτω σαν lifestyle αλλά θα κάνω την τσαχπινιά μου, θα φάω μια σοκολατίτσα» είπε.

«Θέλει σίγουρα προσοχή» επεσήμανε ενώ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε ότι καλό είναι καθένας να συμβουλεύεται πρώτα τον γιατρό του πριν προχωρήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA