Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εξαντλητική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» ο Γιάννης Μπέζος, μιλώντας για το γίγνεσθαι των τηλεοπτικών παραγωγών στην Ελλάδα, την επιτυχία των «Απαράδεκτων» καθώς και για το τι θεωρεί πραγματικό χιούμορ.

Διαβάστε επίσης: Παύλος Χαϊκάλης: Γύρισε στο νομό Ηλείας και ασχολείται με την αστρολογία

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία δήλωσε πως πρέπει να μπει περισσότερο νέο αίμα στην ελληνική τηλεόραση, ο Γιάννης Μπέζος επεκτάθηκε. «Δεν το συζητώ, βεβαίως πρέπει να μπουν νεότερα πρόσωπα. Το θέμα μας νομίζω είναι η θεματολογία. Είναι συντηρητικά πράγματα αυτά» δήλωσε αναφερόμενος στις ελληνικές παραγωγές και συνέχισε: «Θέλει τόλμη η τηλεόραση, δεν μπορεί να παρακολουθούμε όλες τις ξένες παραγωγές, αλλά όταν γίνονται στην γλώσσα μας να μας ενοχλούνε. Πρέπει να σταματήσουν να μας ενοχλούνε, γιατί δείχνει ότι είμαστε αρχοντοχωριάτες. Υπάρχουν θέματα πολλά, που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία, τα οποία βλέπετε καθημερινά στις ειδήσεις, με τα οποία δεν καταπιανόμαστε. Είμαστε ακόμα στον αστερισμό του χωριού».

Όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία των «Απαράδεκτων» είχε να πει τα εξής: «Πριν βγει στον αέρα δεν ήταν όλοι ενθουσιασμένοι, μην κοιτάτε τώρα που έχουν γίνει όλοι φαν εκ των υστέρων. Αυτά γίνονται με επιμονή, απενοχοποιημένα, με καθαρή παιδική ματιά. Αυτό είχε και η σειρά», ενώ για τη λογοκρισία στις σημερινές σειρές δήλωσε: «Η γλώσσα είναι συντηρητική, είναι γεροντίστικα πράγματα αυτά. Βλέπω σειρές στις οποίες έπαιζα πριν από 20 χρόνια και ήταν πολύ πιο τολμηρές».

Αφού ρωτήθηκε τι τύπου χιούμορ ερεθίζει τον κωμικό του αδένα, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε δια της ατόπου απαγωγής: «Δεν βάζω μετρητή στο γέλιο. Δεν θα γελάσω ποτέ αν δω κάποιον άνθρωπο να σκοντάφτει και να πέφτει. Επίσης δεν γελάω όταν σατιρίζει κάποιον τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, αυτό είναι εύκολο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA