Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό hair stylist, Πάνο Καλλίτση, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό OK! εξηγώντας πως o κύκλος μαζί του «έληξε γιατί έπρεπε να λήξει» και δεν μπορεί να έχει καλές σχέσεις μαζί του «όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι η Έλενα δεν έκανε τίποτα και απλά καθόταν. Όταν με κατηγορεί ότι λέω ψέματα για πράγματα που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι η αλήθεια, όταν με συκοφαντεί και με διαβάλλει συνεχώς. Την ίδια στιγμή που εγώ τον έχω συγχωρήσει μέσα μου σε ανθρώπινο επίπεδο για όλα αυτά που μου έχει κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν έκρυψε πως «Ζήλεψα πολύ τις προάλλες ένα ρεπορτάζ που έδειχνε ότι δύο άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν μέσω Ίντερνετ με μια υπογραφή και τους έρχεται ένα χαρτί. Έτσι ωραία και απλά θα πρέπει να λύνονται όλα μεταξύ δύο πολιτισμένων ανθρώπων. Εγώ δυστυχώς για να πάρω το διαζύγιό μου, το οποίο βγήκε υπέρ μου, περίμενα τέσσερα χρόνια. Η δεύτερη αγωγή που έκανα βγήκε πάλι υπέρ μου στον πρώτο βαθμό, άσχετα αν η άλλη πλευρά έχει κάνει έφεση. Ακόμη και σήμερα δεν έχω πάρει τίποτα από τα δικά μου πράγματα».

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης για την απόρριψη της αγωγής: Ζούμε πολύ περίεργους καιρούς

Εξήγησε ότι ο λόγος που δεν τα είχε πάρει ήταν επειδή «έκρινα εξ ιδίων και λέω ειλικρινά ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκα τη ζωή μου μέχρι τότε θα κρατούσε τα πράγματά μου ενέχυρο για μια ζωή. Εγώ δεν έχω κρατήσει ποτέ ούτε τον αναπτήρα κάποιου».

Η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε ότι διεκδικεί και μετρητά, τα οποία «έχουν αναγνωριστεί και με δικαστική απόφαση. Ας κρατήσουμε ότι μετά τον χωρισμό μου, στα 41 μου χρόνια, χρειάστηκε να κάνω μια καινούρια αρχή, παρόλο που φοβήθηκα και αισθάνθηκα μετέωρη. Αλλά είπα ότι θα τα καταφέρω παρόλο που πόνεσα πολύ. Με πληγές που ήταν ανοιχτές. Με όλο τον πόλεμο που δέχομαι. Αρκεί να βάλεις στο Google το όνομά μου, βγαίνει ο πρώην σύζυγός μου, ο δικηγόρος του και το διαζύγιο».

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν αγωγή της να έχει απορριφθεί, αλλά η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθάρισε ότι «καμία αγωγή μου δεν έχει απορριφθεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ανακριβή δήλωση. Όλο το ρεπορτάζ που έγινε είναι ανακριβές, δεν έχω κάνει καμία αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση – εξάλλου ως προς αυτό έχει ήδη απαντήσει η πληρεξούσια δικηγόρος μου. Η πρώτη μήνυση του πρώην συζύγου μου ήταν στη μαμά μου ως ψευδομάρτυρα. Γιατί στήριξε την κόρη της. Έχω μια γυναίκα 67 χρόνων να την τρέχει στα δικαστήρια ένας άνθρωπος που αγάπησε και έβαλε στο σπίτι της, που ήταν ο σύζυγος της κόρης της. Εγώ στην αδελφή του και τη μητέρα του δεν έχω κάνει μήνυση. Δεν θα τολμούσα ηθικά».

Τέλος, εξηγεί ότι ο λόγος που μιλάει τώρα είναι «γιατί κουράστηκα να ακούω τόσες ανακρίβειες για τη δική μου ζωή. Επειδή έχω περάσει για πέντε χρόνια έναν ψυχολογικό βιασμό καθημερινό, θα πω πια κι εγώ ότι δεν αντέχω». 

Μάλιστα, παραδέχεται πως αν μπορούσε να πάει το χρόνο πίσω θα άλλαζε «τα πάντα. Κάποτε έλεγα πως "ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό". Δεν το πιστεύω πια. Πρέπει κάθε άνθρωπος να προσέχει πολύ τις επιλογές του και πού δίνει την αγάπη του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA