Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελενα Χριστοπούλου είχε καταθέσει αγωγή κατά του πρώην συζύγου της για συκοφαντική δυσφήμηση η οποία απορρίφθηκε. Ο πρώην σύζυγός της, Πάνος Καλλίτσης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (11/02) και τόνισε ότι ζούμε σε περίεργους καιρούς. «Από σας το έμαθα και πήρα τον δικηγόρο μου να το επιβεβαιώσω. Εγώ έκλεισα 6 χρόνια υγιής, αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει. Απλά θεωρώ ότι ζούμε πολύ περίεργους καιρούς δεν είναι πράγματα αυτά να ασχολείται το κοινό» είπε χαρακτηριστικά ο κομμωτής.

Ο δικηγόρος του κομμωτή, Τέλλος Αγαπηνός είχε μιλήσει για την υπόθεση στον ALPHA: «Απερρίφθη η αγωγή. Την είχε κάνει η κυρία Χριστοπούλου μαζί με άλλα πρόσωπα που είχαν καταθέσει ως μάρτυρες υπέρ της στην κεντρική δίκη που είχε εναγάγει τον κ. Καλλίτση, ζητώντας 200.000 ευρώ. Η αγωγή αυτή απερρίφθη. Εκκρεμεί ακόμα η κεντρική αγωγή που έχει κάνει η κ. Χριστοπούλου στον κ. Καλλίτση η οποία πρωτοδίκως δεν την χειρίστηκε το γραφείο μας. Η απόφαση ήταν η κα Χριστοπούλου να λάβει από τον πρώην σύζυγό της περίπου 90.000 ευρώ. Εμείς με το που αναλάβαμε την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, ασκήσαμε έφεση και αναμένουμε την απόφαση του Εφετείου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA