Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Μαρία Ιωαννίδου το πρωί της Τετάρτης (23/2). Η ηθοποιός έκατσε απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για το θέατρο, τον Φρέντυ Γερμανό, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη γνωριμία της με τον Βαγγέλη Σειληνό. «Ποιος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης;», είπε αρχικά η Ιωαννίδου αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Εγώ δεν θα ανακατευτώ με τον βούρκο. Βγήκα να μιλήσω ευγενικά και πολιτισμένα για τους ανθρώπους που ήξερα, τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη, που δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε τζάμπα και βερεσέ και τον Χαϊκάλη. Ήταν πράγματα που είχαν σχέση με τον χαρακτήρα τους.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν έχεις υπάρξει γυναίκα για να δεις!» - Η Μελέτη «έσφαξε» τον Κόρομι για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ε, και; Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες τους και τους πετάμε έξω; Και μου είπαν: "Μη μιλάς εσύ. Να μασάς την τσίχλα, γιατί μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις καλά και να πας να το κάνεις για να ξεθυμάνεις, γιατί φαίνεται πως σου λείπει". Αναγκάστηκα να κλείσω και το Facebook», είπε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη γνωριμία της με τον Βαγγέλη Σειληνό αποκάλυψε πως «ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών, μπήκε μέσα στη σχολή, με κάρφωσε κι άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Μούγγα εγώ, ήταν τέτοια η συγκίνησή μου που κατουρήθηκα. Κανονικά. Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου κι είχα κατουρηθεί, επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός, ο φτερωτός θεός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA