Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια κίνηση στήριξης προς τους ανθρώπους της Ουκρανίας, της χώρας όπου γεννήθηκε ο ίδιος, προχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος συμμετείχε στο GNTM 3, αλλά και στο φετινό Dancing with the Stars και την οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Έντουαρντ Στεργίου: Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους στην Ουκρανία

Όπως ανακοίνωσε ο Έντουαρντ Στεργίου μέσα από το προφίλ του στο Instagram, αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα που θα κερδίσει από τις συνεργασίες του στα social media το μήνα Μάρτιο στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία.

«Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε "κανονικά", να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις και εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις.

https://www.instagram.com/p/Ca2tXN4s9Ni/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο», έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου σε ανάρτησή του στο Instagram. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA