Μενού
  • Α-
  • Α+

Με καταγωγή από την Ουκρανία όπου και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο Έντουαρντ Στεργίου, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, δε θα μπορούσε να μην αγωνιά για όσα συμβαίνουν στη χώρα καταγωγής του όπου όπως έχει πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ζει η μητέρα του.

Διαβάστε ακόμη: Τάμτα: Πήγε στη διαδήλωση κατά του πολέμου στην Ουκρανία και έστειλε μήνυμα μέσω Instagram

Μέσω story του στο Instagram την Κυριακή (27/2) ο Έντουαρντ Στεργίου θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του, αλλά και να απαντήσει σε όσους είχαν σπεύσει να σχολιάσουν το γεγονός ότι δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.  

«Λαμβάνοντας διάφορα μηνύματα που αφορούν την απουσία των αναρτήσεών μου σχετικά με τη δραματική κατάσταση της Ουκρανίας, θέλω να πω σε όλους εσάς πως νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και βιώνουν τον τρόμο, την απόγνωση και την αβεβαιότητα για την ίδια τους τη ζωή. Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η επικοινωνία και η ασφάλειά τους και όχι οι αυτονόητες αναρτήσεις κατά του πολέμου», έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA