Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο γνωστό YouTuber, Fipster, κατά κόσμον Φίλιππο Ιωάννου, μεταξύ άλλων, για την υπερπροβολή που πήρε στο παρελθόν ο γάμος του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και κατά πόσο επηρέασε την καριέρα του, αλλά και για τη σχέση του με τα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη παρουσιάστρια που κατέθεσε 200 ευρώ στο ΣΕΗ - «Ευχαριστώ» από Μπιμπίλα

«Θεωρώ ότι παρά το γεγονός ότι κρατήσαμε πολλά κομμάτια μας προσωπικά, υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω από το δικό μου όριο. Κάποιες φορές ειδικά κοιτώντας πίσω τώρα, θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνουμε ή τουλάχιστον όχι να συμμετέχω εγώ σε αυτό και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε λανθασμένα το κομμάτι της καριέρας. Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό παρά με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσα ίσα μπορεί και να βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο. Όσο μεγαλώνω, τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δεν μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μην μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ακόμα ο frontman των Onirama παραδέχθηκε πως έχει μιλήσει στους γιους του, Φίλιππο και Μάικ, για τον έρωτα, λέγοντας πως «Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας, κυρίως με τον Φίλιππο, όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του. Επειδή με το Ίντερνετ έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA