Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Σάββατο (12/3) ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία μέσω Skype με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και τη Σίσσυ Χρηστίδου όπου μίλησε για το ενδεχόμενο διαγραφών από το ΣΕΗ του Γιώργου Κιμούλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη. Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημά του να δίνεται το ποσό των 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) κάθε φορά που καλείται ο ίδιος σε τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει για αυτό το θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας: «Όλοι συμφωνούν με την παράκλησή μου προς τα κανάλια, αλλά ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί»

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεσμεύτηκε πως θα τακτοποιήσει η ίδια το ζήτημα ανεξάρτητα από την παραγωγή και το κανάλι και μερικές ώρες αργότερα σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας ευχαρίστησε την παρουσιάστρια, η οποία υλοποίησε τη δέσμευσή της.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1646834635655969%26id%3D100009883453348&show_text=true&width=500

«Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά τη συνομιλία μας μέσω Skype στην εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι ήταν η πρώτη που κατέθεσε στο λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που άλλωστε, δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA