Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής απάτης έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, οπότε και έγινε γνωστό ότι μία 23χρονη Αυστραλή, ονόματι Torrie Marshall, εξαπατήθηκε από έναν χρήστη του Tinder, ο οποίος χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού για να συνομιλεί με γυναίκες.

Ολα ξεκίνησαν το 2019 όταν η νεαρή κοπέλα μετακόμισε από την πόλη Mackay στο Blue Mountains στα δυτικά προάστια του Σίδνεϊ. Η νεαρή μπήκε στο Tinder και «έπεσε» πάνω στον «Στέλιο», έναν κάτοικο Αυστραλίας, ο οποίος είχε χτίσει το προφίλ του αποκλειστικά με φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. Εκείνη γοητεύτηκε και άρχιζε να μιλά μαζί του, μη γνωρίζοντας την ύπαρξη του λαϊκού τραγουδιστή. Η εξαπάτηση από τον άνδρα που προσποιούνταν τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός: «Κλαίγαμε όλοι μαζί» - Η προσωπική ιστορία πίσω από το «Παιδί Γενναίο»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο «Στέλιος» ανέφερε ότι ήταν Ελληνας σύμβουλος επιχειρήσεων που εργαζόταν στο Σίδνεϊ και αντάλλασσε μηνύματα επί βδομάδες με την Torrie, όπως αναφέρει το news.com.au. «Ήταν ξεκάθαρα πολύ ελκυστικός εξωτερικά. Όσο περνούσε ο καιρός δεθήκαμε πολύ. Είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και το ίδιο σύστημα αξιών. Συνδέθηκα μαζί του έτσι όπως δεν είχα νιώσει ποτέ με άλλους συνομήλικούς μου» δήλωσε η ίδια πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή Perception στον αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό SBS.

Ολα κυλούσαν όμορφα και φαινόταν ότι οι δυο τους ξεκινούσαν μία νέα σχέση, όμως υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα που η Torrie αγνοούσε. Ο «Στέλιος» δεν υπήρχε. Η νεαρή κοπέλα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του, όταν μετά από μερικές εβδομάδες άρχισαν να μιλούν στο Messenger, καθώς εκείνος παρδόξως ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να την προσθέσει στους φίλους του στο Facebook.

Επέμεινε όμως να μιλήσουν στο τηλέφωνο και να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω μίας εφαρμογής που ονομάζεται Kik Messenger, η οποία δεν απαιτεί αριθμό τηλεφώνου για την εγγραφή λογαριασμού. Η Torrie ένιωθε άβολα με την ιδέα του FaceTiming κάποιον που δεν είχε γνωρίσει προσωπικά και για αυτό προτιμούσε μόνο τα τηλεφωνήματα, ενώ του πρότεινε να βρεθούν από κοντά, αλλά εκείνος της είπε πως ήταν πολύ απασχολημένος με τη δουλειά και δεν μπορούσε να τη δει.

Μετά από έξι μήνες που μιλούσαν, ο «Στέλιος» επιτέλους συμφώνησε να βρεθούν από κοντά, όμως της ζήτησε να κάνει κάτι τελευταίο πριν από τη συνάντησή τους.... Της ζήτησε να του στείλει ένα δικό της βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου. Αρχικά η νεαρή αρνήθηκε, όμως εκείνος την πίεσε και την απείλησε ότι δεν θα πάει να τη δει και έτσι η 23χρονη υπέκυψε στις πιέσεις του άνδρα που εμφανιζόταν με τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μόλις εκείνος το έλαβε απενεργοποίησε, αμέσως, τον λογαριασμό του στο Facebook. Η ίδια σοκαρίστηκε και απευθύνθηκε στη φίλη της για να της ζητήσει βοήθεια. Ψάχνοντας, λοιπόν, στο διαδίκτυο ανακάλυψαν πως ο «Στέλιος» ήταν ένα fake προφίλ, καθώς οι φωτογραφίες που έβλεπε τόσο καιρό δεν άνηκαν στον ίδιο αλλά στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αντιλαμβανόμενη πως έστειλε σε έναν άγνωστο ένα βίντεο με δικές της προσωπικές στιγμές, ταράχτηκε και απέκτησε αυτοκτονικές τάσεις.

Τελικά βρήκε τη δύναμη και ζήτησε υποστήριξη από μια ψυχιατρική κλινική και με τον καιρό άρχισε να το ξεπερνά. Η 26χρονη σήμερα Torrie ζει ήρεμα αλλά δυσκολεύεται ακόμη να συναντηθεί από κοντά με άτομα που έχει γνωρίσει στο διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA