Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει το The Chart Show: Your Countdown στον Alpha με τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια φαίνεται πως περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της κι αυτό φυσικά αποτυπώνεται και στα επαγγελματικά της. Στην εκπομπή του Σαββάτου (26/3) παρακολουθήσαμε ένα αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια των τελευταίων 40 ετών, ενώ λαμπεροί καλεσμένοι τραγούδησαν στη μουσική σκηνή του show ανάμεσά τους οι: Λευτέρης Πανταζής, Ζαφείρης Μελάς, Κέλλυ Κελεκίδου, Ζωή Παπαδοπούλου και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η κατάσταση της υγείας του

Η Δέσποινα Βανδή αναπόλησε το παρελθόν και την ζωή της όταν και κατέβηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, ομολογώντας πως τότε έκανε «risky» πράγματα, ενώ αργότερα με την οικογένεια και τα παιδιά τα πράγματα άλλαξαν. «Το 1994 κατέβηκα στην Αθήνα για πρώτη φορά και έλεγα αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτε; Κάναμε risky πράγματα τότε, μετά μεγαλώσαμε, κάναμε παιδιά. άλλαξαν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στα παρασκήνια των γυρισμάτων της εκπομπής βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day, κάνοντας μερικές ερωτήσεις στην παρουσιάστρια. Φυσικά, αυτή που ξεχώρισε αφορούσε τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και το κατά πόσο εκείνος της στηρίζει.

«Ο αγαπημένος σας σάς έχει στηρίξει;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την τραγουδίστρια να απαντά με χιούμορ: «Γιατί κοκκίνισες; Με το που με ρωτάς κοκκινίζεις. Δείξε σε παρακαλώ, έχει γίνει σαν παντζάρι. Γιατί με ρωτάς; Ναι!», ήταν η ατάκα της Δέσποινας Βανδή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA