Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία προκάλεσε η περιπέτεια υγείας που είχε το βράδυ του Σαββάτου (26/3) ο Βασίλης Καρράς, μετά από ζωντανή εμφάνισή του σε νυχτερινό μαγαζί της Κρήτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής μετά από ζωντανή εμφάνιση στην Κρήτη

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες τώρα;» του MEGA, ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό έλεγχο στο νοσοκομείο της Κρήτης, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έφυγε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου θα τον εξετάσει και ο δικός του γιατρός, που γνωρίζει το ιστορικό του.

«Χθες είχε live εμφάνιση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Νοσηλεύεται, μετά από ένα περιστατικό. Εμείς μιλήσαμε με το περιβάλλον του Βασίλη Καρρά και το ρεπορτάζ είναι καθησυχαστικό», δήλωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Στέφανος Κωνσταντινίδης. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πράγματι ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και πήγε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τον κράτησαν κι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος, έμεινε για αρκετή ώρα. Τα καλά νέα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Βασίλης Καρράς οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι ο θεράπων γιατρός του και ξέρει το ιστορικό του. Όλα καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA