Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Μαρία Πολύζου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» του Open για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ενώ όπως αποκάλυψε, έτυχε να της το ανακοινώσει η γιατρός της την ημέρα που πέρασε στις Πανελλαδικές εξετάσεις η κόρη της. 

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Μπότση: «Τον φοβόμουν, σκεφτόμουν τι άλλο μπορεί να κάνει» - Τι είπε για τις δίκες Φιλιππίδη, Λιγνάδη

«Εκεί δόθηκε ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής μου. Την ίδια μέρα που έμαθα ότι η κόρη μου πέρασε στις Πανελλήνιες, με πήρε τηλέφωνο η γιατρός και μου λέει επί λέξη, "Κυρία Πολύζου, μπορείτε να έρθετε στο γραφείο μου; Κάτι θέλουμε να σας πούμε". Χρειάστηκε πέρα από την επέμβαση να κάνω 16 χημειοθεραπείες, να κάνω 32 ακτινοβολίες, να συνεχίσω να παίρνω το χάπι για τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής μου, να είμαι δηλαδή πάντα, μέχρι και σήμερα σε επιφυλακή για ό,τι αφορά την υγεία.

Πάλεψα ακόμη και για μια τρίχα του μαλλιού μου να μείνει παραπάνω και να τη φροντίζω με μια ειδική κάσκα που υπάρχει. Είναι μια επώδυνη κατάσταση, δε θα πω ότι είναι εύκολο. Το να μείνει στο κεφάλι σου μια κάσκα με μείον 32 βαθμούς κελσίου που έχει αυτή η κάσκα, γιατί παγώνει το τριχωτό της κεφαλής, δεν είναι εύκολο. Πολλές γυναίκες δεν αντέχουν. Εγώ άντεχα», εξήγησε η Μαρία Πολύζου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA