Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη συζήτησε με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο πλατό του Στούντιο 4 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/4) - μεταξύ άλλων - για την προσωπική της ζωή, αλλά και τη μεγάλη δημοσιότητα που είχε πάρει η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. 

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η απίθανη ατάκα που είπε στον άνδρα της στο πρώτο τους ραντεβού και η αντίδρασή του

«Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν πάντοτε άνθρωποι, τους οποίους δεν ήθελα να τους ξέρω. Απορώ πώς γινόταν και στα ξαφνικά ήμασταν ζευγάρι. Έλεγα "αφού προέκυψε, ζήστο"», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα Καλογρίδη, συμπληρώνοντας πως έχει πάρει πολλή αγάπη και όσον αφορά τον ερχομό ενός συντρόφου «αν είναι να έρθει, θα έρθει».

Όταν η συζήτηση πήγε στην υπερβολική έκθεση που είχε πάρει η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η ίδια ξεκαθάρισε πως «Δεν έφταιγα εγώ για την έκθεση. Εσείς μουρλαθήκατε όλοι. Δεν ξέρω τι πάθατε τότε. Εσείς θα μου πείτε. Εγώ τι έκανα τότε;», αναρωτήθηκε.

«Συνάντησα έναν άνθρωπο, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή βγήκαμε, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Είναι ένας άνθρωπος με πνεύμα», συνέχισε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι κλικ σας έκανε. Είναι όπως και η τέχνη. Δεν χρειάζεται να την κατανοήσεις. Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα. Μπορεί να είναι ότι δεν έδωσα ποτέ μια απάντηση. Τι να πω. Αφού γινόταν, γινόταν. Είχε και λίγο πλάκα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πιο αστείο περιστατικό που έζησε εκείνη την περίοδο της υπερέκθεσης. «Ήμασταν στις Μαλδίβες, χαμός έξω, μπήκανε μέσα, ενεπλάκη ένας της ασφάλειας στο αεροδρόμιο. "Όχι θα φύγεις εσύ από εκεί". Εγώ δεν καταλάβαινα. Είχε γίνει ένα πράγμα που έλεγα "ααα για να δω". Για να μην μας έχουν μαζί φωτογραφία στο αεροδρόμιο. Γιατί; Ρώτα με, Δεν ξέρω να σου πω. Εγώ δεν είχα πρόβλημα να βγω φωτογραφία, αφού ήδη είχαν βγει πράγματα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ενεπλάκη αυτός ο άνθρωπος για να μπορέσει να το οργανώσει ούτως ώστε να μην υπάρχει κοινή μας φωτογραφία. Υπήρχαν φωτογραφίες ήδη, υπήρχε υλικό», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA