Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, ο οποίος ήρθε στη ζωή της μετά τον θάνατο του πατέρα της, ενώ παραδέχτηκε πως νωρίτερα στα προσωπικά της, οι επιλογές της ήταν λανθασμένες. 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Παραγωγός με έδιωξε από δουλειά, ενώ ήμουν έγκυος»

«Έκανα λάθος επιλογές, δεν ήθελα να αναλάβω τη σοβαρή ευθύνη μιας σχέσης γιατί οι μεγάλοι έρωτες δεν είναι μόνο αγάπες και λουλούδια. Ονειρευόμουν το ανέφικτο, τον δεσμευμένο, τον παντρεμένο, το πλατωνικό, το αδύνατον γενέσθαι και έκλαιγα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, εξηγώντας πως αφού έχασε και τον πατέρα της (η μητέρα της είχε φύγει νωρίτερα από τη ζωή), σοβάρεψε.

«Κάποια στιγμή, όμως, στη ζωή μου σοβάρεψα κυρίως μετά τον θάνατο του πατέρα μου και ένιωσα ότι μετά τα 45 δεν έχει καμία πλάκα η μοναξιά και ότι αν δεν σου συμβεί κάτι πραγματικά αμοιβαίο, γιατί μόνο τότε έχει νόημα, θα αρρωστήσω οργανικά.

Και δεν ξέρω πώς με λυπήθηκε ο Θεός γιατί πάρα πολλές γυναίκες στην ηλικία μου είναι ολομόναχες και βλέπω τι συμβαίνει. Πιστεύω ότι γονείς μου μού έστειλαν τον άνδρα μου από τον ουρανό. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου γνώρισα τον άνδρα μου», δε δίστασε να πει η ίδια.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «Δεν είχε σχέση ο άντρας μου με το επάγγελμα. Οι ηθοποιοί είναι εγωκεντρικά πλάσματα και όταν συναντιούνται μιλάνε συνέχεια μόνο για τη δουλειά τους. Είναι τα πιο βαρετά πλάσματα. Ο άνθρωπος ήταν κανονικός, ζωγράφος». 

Σε ερώτηση για το πώς γνωρίστηκαν, εκείνη είπε πως «Ήμουν στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Ερχόταν γιατί είχε σχέση με μια κοπέλα. Τον έβλεπα, αλλά είχε σχέση με την κοπέλα, δεν τολμούσα. Μου άρεσε όμως πολύ. Όταν τελείωσε το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και γυρίσαμε στην Αθήνα, μαθαίνω ότι έχουν χωρίσει. Πέσανε κάποια τηλέφωνα. Ήμουν σε μια παρέα και είπα ότι θα ήθελα πολύ να τον δω μόνο του και ένας καλός άνθρωπος του το μετέφερε και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να συναντηθούμε να μιλήσουμε για την Πάτρα. Ήρθε σπίτι μου, εγώ τότε ήμουν αγριεμένη με άμυνες έχοντας μάθει να ζω μόνη μου τόσα χρόνια. Το πώς με μαλάκωσε, το πώς με ημέρεψε. "Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι" έλεγαν όλοι οι φίλοι μου».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την απίθανη ατάκα που του είπε στο πρώτο τους ραντεβού, αλλά και πώς αντέδρασε εκείνος. «Στο τέλος του πρώτου ραντεβού είπα "είπαμε πάρα πολλά τώρα και θα μείνουμε φίλοι και εγώ δε θέλω να μείνουμε φίλοι" και μου είπε "καλά, παιδί μου, δε θα μείνουμε φίλοι, θα δούμε. Ας βγούμε τώρα από το σπίτι γιατί βάρυνε η ατμόσφαιρα" και βγήκαμε από το σπίτι και μου έπιασε το χέρι και από τότε δεν το άφησε», κατέληξε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA