Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Ανοικτά» απόψε Πέμπτη (28/4) και μιλάει με την Αννίτα Πάνια - μεταξύ άλλων - για την κακή σχέση που έχει με το χρήμα, αλλά και για την εποχή που απευθύνθηκε στον γιατρό της Σοφίας Λόρεν σε μια προσπάθεια να αποκτήσει παιδί.  

Διαβάστε ακόμη: Τόλης Βοσκόπουλος: Τιμήθηκε στα βραβεία Grammy - Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου στο Instagram

«Πρώτη και δεκαπέντε που ήξερε ότι θα πληρωνόμαστε, περνούσε τυχαία από το θέατρο και με ρώταγε αν πληρωθήκαμε και μου μάζευε τα λεφτά γιατί εγώ μία που μπαίνουν, μία που φεύγουν αμέσως. Δεν το έχω με το οικονομικό, τα πετάω τα λεφτά. Βγήκαν λεφτά από εκείνη την εποχή, αλλά δεν τα κράτησα. Δεν έχω κανένα ταλέντο στην αποταμίευση, είμαι σπάταλη», παραδέχθηκε η Μάρω Κοντού. 

Η ίδια δεν κρύβει πως ποτέ δεν ένιωσε σταρ ούτε το κορίτσι της διπλανής πόρτας και αποκάλυψε τι της είπε ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν όταν τον επισκέφθηκε μαζί με έναν μεγάλο έρωτά της σε μια προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδάκι.

«Μια εποχή σε έναν από τους δύο μεγάλους έρωτές μου, πήγα στο εξωτερικό και κοίταξαν τα ορμονικά μου. Ήμουν τότε 36 ετών, ερωτευμένη πάρα πολύ με άνθρωπο εκτός θεάτρου και όταν του είπα ότι δεν κάνω παιδιά επέμενε και πήγαμε στο γιατρό της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία. Μου είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και μου είπε "όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας δέκα χρόνια". Το "φόρεσα" τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου», είπε η Μάρω Κοντού όσον αφορά το θέμα το να αποκτούσε ένα παιδί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA