Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 81 ετών αφήνοντας τη σφραγίδα του στην ελληνική μουσική σκηνή και όλο αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει δεν είναι λίγες οι φορές που η Άντζελα Γκερέκου ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες ή κάνει αφιερώσεις σε εκείνον στο προφίλ της στο Instagram.
Αυτή τη φορά η Άντζελα Γκερέκου γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram πως ο Τόλης Βοσκόπουλος τιμήθηκε από τα βραβεία Grammy για την προσφορά του στη μουσική στην κατηγορία «In Memoriam».
Η ίδια δημοσίευσε τη λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών της συγκεκριμένης κατηγορίας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το όνομα του «πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου», όπως συνήθιζαν να αποκαλούν τον Τόλη Βοσκόπουλο και φυσικά, την ανάρτησή της έσπευσαν να σχολιάσουν οι followers της και θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδιστή με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.