Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 81 ετών αφήνοντας τη σφραγίδα του στην ελληνική μουσική σκηνή και όλο αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει δεν είναι λίγες οι φορές που η Άντζελα Γκερέκου ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες ή κάνει αφιερώσεις σε εκείνον στο προφίλ της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση από το Πάσχα του 2003 στην Κέρκυρα με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Αυτή τη φορά η Άντζελα Γκερέκου γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram πως ο Τόλης Βοσκόπουλος τιμήθηκε από τα βραβεία Grammy για την προσφορά του στη μουσική στην κατηγορία «In Memoriam».

Η ίδια δημοσίευσε τη λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών της συγκεκριμένης κατηγορίας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το όνομα του «πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου», όπως συνήθιζαν να αποκαλούν τον Τόλη Βοσκόπουλο και φυσικά, την ανάρτησή της έσπευσαν να σχολιάσουν οι followers της και θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδιστή με τα πλέον κολακευτικά σχόλια. 

https://www.instagram.com/p/Cc263YkoM4V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA