Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 30 ετών πέθανε ο δεύτερος γιος του πασίγνωστου μουσικού Νικ Κέιβ, Τζέθρο Λάζενμπι, σε ένα φτηνό μοτέλ, το Κόμπουργκ Μότορ Ινν, το οποίο βρίσκεται στη Μελβούρνη. 

Διαβάστε ακόμη: Νικ Κέιβ: Νέα τραγωδία για τον μουσικό - Νεκρός και ο δεύτερος γιος του - Επτά χρόνια μετά την πρώτη απώλεια

Μάλιστα, παλαιότεροι πελάτες είχαν σχολιάσει σε σελίδες τύπου Trip Advisor πως θα προτιμούσαν να κοιμηθούν στο δρόμο παρά εκεί. Η πισίνα είναι βούρκος, οι τοίχοι είναι γεμάτοι γκράφιτι, ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις είναι βρώμικα, έγραψαν, ενώ όπως αναφέρει ένας επισκέπτης ήταν γεμάτο αλκοολικούς και ναρκομανείς. Απέτρεπαν δε οποιονδήποτε από το να πάει και να διανυκτερεύσει εκεί.

Ο Τζέθρο Λάζενμπι πάλευε σχεδόν σε όλη την ενήλικη ζωή του με τα ναρκωτικά και πέθανε μόλις λίγο καιρό μετά την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό της μητέρας του, Μπο που οδήγησε στη σύλληψή του. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και είχε βγει από τη φυλακή μόλις δύο ημέρες πριν τον θάνατό του. 

Ο λόγος που ο Τζέθρο επιτέθηκε στη μητέρα του ήταν η άρνηση εκείνης να πάει να του πάρει τσιγάρα. Ο δικηγόρος του Τζέθρο αποκάλυψε πρόσφατα πως ο γιος του Νικ Κέιβ έπασχε από σχιζοφρένεια, η οποία επηρέαζε την κρίση του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα επειδή προσπαθούσε να κλέψει φαγητό. Ο επίλογος γράφτηκε στο Κόμπουργκ Μότορ Ινν όπου τον βρήκαν νεκρό με την αιτία θανάτου του να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA