Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γιος του πασίγνωστου μουσικού, Νικ Κέιβ, Τζέθρο Λάζενμπι, πέθανε σε ηλικία 30 ετών, όπως ανακοίνωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, σήμερα ο ίδιος ο πατέρας του. «Με μεγάλη λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Τζέθρο, έφυγε από τη ζωή», είπε ο Κέιβ. «Θα ήμασταν ευγνώμονες εφόσον δείξετε διακριτικότητα», πρόσθεσε. Ο θάνατος του ηθοποιού και μοντέλου, γιού του εμβληματικού μουσικού, έρχεται λιγότερο από 7 χρόνια αφότου ο άλλος γιος του, ο Άρθουρ, σκοτώθηκε σε ηλικία 15 ετών πέφτοντας από έναν γκρεμό στο Μπράιτον.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι αρρωστημένες αυτοκρατορικές φιλοδοξίες της Ρωσίας έφεραν τον πόλεμο 

Ο Tζέθρο γεννήθηκε στη Μελβούρνη το 1991 και έμαθε ότι ο Κέιβ ήταν ο πατέρας του όταν έγινε οκτώ ετών. Ήταν μοντέλο και στο παρελθόν είχε δοκιμάσει την τύχη του και στην υποκριτική, με ρόλους στο «Corroboree» του 2007 και στο «My Little Princess» του 2011. Πρόσφατα είχε εργαστεί και ως φωτογράφος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τον περασμένο μήνα, φυλακίστηκε μετά από κατηγορίες για επίθεση στη μητέρα του, Μπό Λάζενμπι, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Σύμφωνα με αναφορές σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Μπο τον βρήκε νεκρό στην εξώπορτά . Οι αναφορές προσθέτουν ότι το επόμενο πρωί, είχαν λογομαχία, κατά την οποία ο Τζέθρο επιτέθηκε στη μητέρα του. Οι εκπρόσωποι του σε δίκη που πραγματοποιήθηκε υποστήριξαν ότι πρόσφατα είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA