Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και εκείνη τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να παραμείνει στο νοσοκομείο 5,5 μήνες και να κάνει 17 χειρουργεία. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» για το bullying που βίωσε - «Το κουβαλάω ακόμα στην ηλικία που έχω φτάσει»

Η Μίνα Αρναούτη περιέγραψε πλέον το πώς περνάει την καθημερινότητά της. «Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, προσπαθώ να πάρω πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς, διαβάζω πολύ», είπε αρχικά η ίδια και συνέχισε: 

«Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβεί κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα, θέλοντας και μη από ανθρώπους που είχε κοντά σου και τελικά δεν έμειναν, μέχρι το πως διαχειρίστηκαν όσα σου συνέβησαν. Τότε έβλεπα παντού εχθρούς. Δεχόμουν τόσο πόλεμο κι εμπάθεια, που όποιος άνθρωπος με πλησίαζε, αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου. Υπήρξαν άνθρωποι στο χώρο αυτό, που φοβήθηκαν για τη δική τους καριέρα κι απομακρύνθηκαν, χάθηκαν. Κάποιοι συνέχισαν να είναι φίλοι μου χωρίς αυτό να φαίνεται δημόσια. Επειδή υπήρχε μεγάλη εμπάθεια από τους φαν του Παντελίδη, αυτομάτως κάποιος μπορούσε να πει, αν κάνω παρέα με την Μίνα, οι φαν του Παντελή θα μισούν κι εμένα κι ήταν ένα μεγάλο κοινό».

Εξήγησε πως άνθρωποι του περιβάλλοντός της εξαφανίστηκαν μετά το τροχαίο επειδή εκείνη είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα.

«Υπήρξε μουσικός παραγωγός, που μιλούσαμε κάθε μέρα κι όταν έγινε το ατύχημα, είπε σε μια φίλη μου ότι ήρθε στο νοσοκομείο, αλλά ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στη ζωή μου. Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό το πράγμα. Ήμουν 5,5 μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανένας δεν λυπήθηκε τη μάνα μου. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πάρα πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως, εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά;», ανέφερε η ίδια.

«Με έχει πληγώσει που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για εμένα ότι είμαι ανήθικη κι ότι αν είναι ανήθικη, μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα. Αυτό βγήκε από τους φαν και από δημοσιογράφους. Μέχρι και σήμερα όποτε θέλουν να με πληγώσουν, προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό», κατέληξε η Μίνα Αρναούτη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA