Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη στα Σεπόλια εξαιτίας του σκληρού bullying που δεχόταν στο σχολείο του, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Τι Λες Τώρα;» ένα περιστατικό εκφοβισμού που είχε δεχτεί και εκείνη στην εφηβεία της.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Παπαρίζου στο Reader: «Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει ξανά έτσι τους Antique»

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε καν στη μάνα μου και στον πατέρα μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, φανερά συγκινημένη.

«Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο, ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια, τα οποία άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα και προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα, περπατούσα με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου.

Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε; Και σκέφτομαι ότι ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω, άρχισα να φωνάζω έντρομη. Δεν το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν ήμουν παιδί που φοβόμουν τους γονείς μου. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει», συνέχισε η παρουσιάστρια και σε εκείνο το σημείο «λύγισε».

«Και σκέφτομαι, εάν ένα παιδί ζει με αυτή την κατάσταση κάθε μέρα, πώς είναι; Πώς μπορεί να μεγαλώσει; Τι μπορεί να σκέφτεται; Τι ζημιά γίνεται μέσα του; Πώς μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε πως:

«Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια. Δύο κορίτσια λίγο μεγαλύτερα από μένα. Είχα παραμορφώσει τα πρόσωπα των κοριτσιών και έβλεπα ανθρώπους στα πρόσωπά τους που ήξερα ότι ήταν κακοί. Έκανα συνειρμούς περίεργους. Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου. Είναι βία» κατέληξε - φανερά φορτισμένη - η Κατερίνα Καραβάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA