Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (25/5) στη Ρόδο, κατηγορούμενος για βιασμό από 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη και τον ίδιο να ισχυρίζεται πως η ερωτική επαφή μεταξύ τους ήταν συναινετική

Διαβάστε ακόμη: Στηβ Μιλάτος: Ο παίκτης του Big Brother που καταγγέλθηκε για βιασμό στη Ρόδο - Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο 30χρονος Στηβ Μιλάτος είναι μοντέλο και influencer με 112.000 followers στο Instagram, ενώ εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε νυχτερινό κέντρο της Λίνδου. 

Το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος και έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα Κορινθίας. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Δασοπονίας, αλλά τελικά ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ύστερα από τυχαία πρόταση που του έγινε.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια της Diesel, έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Jean Paul Gaultier, ενώ έχει συμμετάσχει δύο φορές στο σόου του οίκου Civenchy.

https://www.instagram.com/p/CScjL-yreOV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CZ14FJKsOvh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cdc94bYs_WG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CdVuHrUM4JN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcSY-losEcS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cbr4AQasZTe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει μπει στο εξώφυλλο του W στο πλάι της Κέιτ Μος, ενώ έχει συνεργαστεί με τον κορυφαίο φωτογράφο Steven Klein για το V magazine.

Είναι χορευτής, αγαπάει πολύ τα τατουάζ και έχει κάνει αρκετά πάνω στο σώμα του. Την τηλεοπτική σεζόν 2015 - 2016 συμμετείχε στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha, ενώ την περσινή σεζόν μπήκε στο Big Brother 2. 

Στις 7 Ιανουαρίου του 2021 είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τη σύντροφό του, Άννα Παπαϊωάννου, αλλά το ζευγάρι χώρισε δύο μήνες μετά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA