Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη και μίλησε για τη δυσκολία που είχε με το να βρίσκεται σε δημόσιους χώρους, αποκάλυψε ότι έκανε υπερκατανάλωση αλκοόλ για να το αντέξει, ενώ μίλησε και για τη φήμη που τον θέλει να είναι στρυφνός. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε, ότι η έκθεση σε δημόσιους χώρους τον κάνει να αισθάνεται ευάλωτος.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαργαρίτης: Το αλκοόλ, το χασίς και η άγνωστη ιστορία για το «κελί 33»

«Φαίνεται κάτι απόμακρο σε μένα. Είναι γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά σε δημόσιους χώρους. Αισθάνομαι πολύ ευάλωτος. Στην αρχή τους απέφευγα και μετά μπήκα με θράσος και γινόμουν “στουπί” κάθε βράδυ για να το αντέξω. Έπινα πάρα πολύ για καμιά δεκαριά χρόνια. Βγήκα στην αγορά με ένα ποτήρι αλκοόλ στο χέρι. Και εκεί ήμουν λίγο ειρωνικός και λίγο υπερόπτης. Περισσότερο αυτοσαρκαζόμουν. Αυτό σταμάτησε και τώρα ζω στο διαμέρισμά μου και στο θέατρο, δεν θέλω τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA