Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης (8/6) μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια και το κοινό τους καταχειροκρότησε. Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και χάρισαν μοναδικές στιγμές στον κόσμο που τους απόλαυσε από κοντά.  Η Δέσποινα Βανδή, λαμπερή και απαστράπτουσα καταχειροκροτήθηκε για τις ερμηνείες της.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση και το τρυφερό φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη

https://streamable.com/6wldrh

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη ήταν εκεί και η μητέρα της την ανέβασε στη σκηνή όπου μαζί ερμήνευσαν το τραγούδι «Αντικριστά» που έχει ερμηνεύσει η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας. Η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε με τα λόγια της να την χαλαρώσει και ο κόσμος καταχειροκρότησε τη Μελίνα.

Δέσποινα Βανδή: Στη συναυλία της και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Από δίπλα της δεν μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης. Στη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια ήταν μαζί τους και ο Μανώλης Κονταρός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA