Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων του στην ελληνική δισκογραφία ο Φοίβος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για την πετυχημένη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο, αλλά μεταξύ άλλων και για την κόντρα που παλαιότερα οι φήμες τον ήθελαν να έχει με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και γιατί απέφευγε πάντα να μιλάει στους δημοσιογράφους. 

Διαβάστε ακόμη: Ελλη Κοκκίνου: «Ο πατέρας μου έδωσε στον παπά μία κάσα ουίσκι και 5.000 δραχμές για να με βαφτίσει Ελλη»

«Κάθε δεκαετία δεν είναι ίδια. Σίγουρα, αλλάζουν ορισμένα πράγματα αλλά προσπαθούμε να ακολουθούμε την εποχή, διατηρώντας, όμως και την παράδοση. Δηλαδή, το χασάπικο θα το παίξεις χασάπικο, δεν μπορείς να το κάνεις μοντέρνο, είναι σαν να το ευτελίζεις. Μερικά πράγματα που είναι περισσότερο στην παραδοσιακή μας μουσική, πρέπει να τα σέβεσαι» ανέφερε ο Φοίβος στην Ελένη Μενεγάκη.

Όσον αφορά τον Νίκο Καρβέλα, ο Φοίβος ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ κόντρα με εκείνον. «Νομίζω αυτή την κόντρα την είχαν δημιουργήσει τα media και οι εταιρίες. Εγώ τον Νίκο τον αγαπούσα πολύ, τον θαύμαζα, ήταν ο μόνος που είχε μία ροκ αντίληψη για τη μουσική στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και ταίριαζε πιο πολύ στα γούστα μου. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με τον Νίκο. Ίσα ίσα τον αγαπούσα και τον αγαπώ ακόμη. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ελληνική μουσική».

Τέλος, εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο απέφευγε να μιλάει στους δημοσιογράφους στο παρελθόν. «Έφευγα τρέχοντας. Είχα συνεννοηθεί με τους ανθρώπους στην εκάστοτε εταιρεία "Μαζέψτε τους δημοσιογράφους μη μου βάλουν μικρόφωνα μπροστά". Τα φρόντιζα όλα αυτά και εξαφανιζόμουν. Ένιωθα πολύ αμήχανα. Ένας τύπος αγοραφοβίας; Δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Αποφάσισα μέσα στον COVID πως ένα από τα ελάχιστα πράγματα που δεν κατάφερα να κάνω στη ζωή μου ήταν να ξεπεράσω αυτό και λέω ίσως, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA