Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Ελλη Κοκκίνου υποδέχθηκε στην... πολυθρόνα του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (14/6). H λαμπερή τραγουδίστρια ανέφερε από πού προέρχεται το όνομά της και με ποιο τρόπο κατάφερε ο πατέρας της να πείσει τον ιερέα να τη βαφτίσει. Έχει πέσει ποτέ «στα πατώματα» για κάποιον άντρα; Πώς είναι η σχέση της με τον γιο της, Αλέξανδρο, που βρίσκεται στην εφηβεία; 

Διαβάστε ακόμη: Έλλη Κοκκίνου για Καίτη Γαρμπή: «Δεν αποκλείω μια ενδεχόμενη συνεργασία - Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα»

Μεταξύ άλλων, μιλάει για την «αγαπησιάρικη» σχέση που έχει με τον Σάκη Ρουβά, για τις εμφανίσεις της στην Κύπρο, για τις καλοκαιρινές της συναυλίες στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ εξέφρασε τον απεριόριστο θαυμασμό της στον Γιάννη Πάριο. Τέλος, με παιχνιδιάρικη διάθεση, συνάντησε και τον μικρό Σπύρο Ντούγια, ο οποίος την άφησε «άφωνη» με τις απορίες του!

Το επίθετό της όπως είπε προήλθε από πρόγονό της ψαρά στα Ψαρά που ήταν κοκκινοτρίχης και το παρατσούκλι του ήταν «κόκκινος». Έτσι έμεινε. «Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!».

Όσο για το όνομά της, που έχει την… πηγή του στο Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό, βαπτίστηκε Έλλη -και όχι Ελένη- διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά! «Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως».

Έχει πέσει ποτέ «στα πατώματα» για κάποιον άντρα; «Συγκινούμαι εύκολα, με καταστάσεις, ιστορίες, παιδάκια, αλλά δεν κλαίω συχνά. Έχω κλάψει πολύ για άντρες, βέβαια. Υπήρξα drama queen πολύ πιο μικρή, που όλα μεγαλοποιούνται και αποκτούν μεγάλες διαστάσεις, αλλά και πιο μετά, έχω ρίξει κλάμα πολύ. Αν δεν θέλω να χωρίσω και με χωρίζουν, κλαίω. Με έχουν χωρίσει. Γιατί να μη με χωρίσουν εμένα; Εδώ δεν μάθατε τι έγινε με τη Σακίρα και τον Πικέ; Αίσχος!»

Μίλησε επίσης για την «αγαπησιάρικη» σχέση που έχει με τον Σάκη Ρουβά, για τις εμφανίσεις της στην Κύπρο, για τις καλοκαιρινές της συναυλίες στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ εξέφρασε τον απεριόριστο θαυμασμό της στον Γιάννη Πάριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA