Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε περιπέτειες η Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Λατίνα σταρ δέχεται παρενοχλήσεις στο δρόμο και σημειώματα από επίμονους θαυμαστές της, οι οποίοι έχουν στρατοπεδεύσει έξω από το σπίτι της στη Βαρκελώνη. 

Διαβάστε ακόμη: Ζεράρ Πικέ: Η viral φωτογραφία του Καταλανού με άγνωστη ξανθιά - Μηνύματα αγάπης στην Σακίρα

Γι’ αυτό το λόγο η Σακίρα έχει ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας, η οποία πλέον παρακολουθεί σε μόνιμη βάση το σπίτι της και την ίδια, πέραν των ανδρών της ιδιωτικής της ασφάλειας. 

Μάλιστα, η κατάσταση δείχνει να έχει γίνει αφόρητη για τη Σακίρα, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, φέρεται να θέλει να φύγει από τη Βαρκελώνη και να μετακομίσει στο Μαϊάμι, όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο στην πράξη εξαιτίας των παιδιών και του γεγονότος ότι ο Ζεράρ Πικέ ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, το θέμα με τους stalker έξω από το σπίτι της Σακίρα δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, αφού, σύμφωνα με το Showbiz Cheat Sheet, στις 20 Ιουνίου ένας άφησε στο πεζοδρόμιό της σημείωμα όπου ανέφερε: «Σ 'αγαπώ, όμορφη γυναίκα. Έρχομαι για σένα, αγάπη μου. Είμαι έτοιμος να σε παντρευτώ αυτή τη στιγμή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA