Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (27/6) μέσα από τη «Super Κατερίνα» το αστείο σκηνικό που είχε με την κάμερα της εκπομπής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο με άτομο, του οποίου την ταυτότητα δεν αποκάλυψε. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου για Snik και Light: Τελειώνουν αυτοί από την εκπομπή

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου στη Ρώμη. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Πάω στη Ρώμη και γυρίζοντας, μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, "δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ' έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια 

«"Όχι, ηρέμησε" λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου και παθαίνω κρίση. Λέω, "σας παρακαλώ, μη με τραβάτε" και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, "καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, ότι πάω να στήσω θέματα μόνη μου" και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, "δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έχεις τρελαθεί; Έρχεται ο Μαρτίκας"», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στην επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή του από το Survivor και κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA