ΜΟΥΣΙΚΗ
24/06/2022 16:28

Κατερίνα Καινούργιου για Snik και Light: Τελειώνουν αυτοί από την εκπομπή

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα τόνισε πως δεν θέλει στο μέλλον να παίζουν θέματα στην εκπομπή της για τους τράπερ Snik και Light. «Με το που θα τελειώσει όλο αυτό το στόρι, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα στην εκπομπή, ούτε τα τραγούδια τους»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κατερίνα Καινούργιου για Snik και Light: Τελειώνουν αυτοί από την εκπομπή
Η Κατερίνα Καινούργιου (Πηγή: NDP)
Ανάγνωση:

Οι σκηνές με το άγριο ξύλο στα MAD VMA 2022 ανάμεσα στους Snik και Light κάνουν ακόμη τον γύρο του Διαδικτύου, με τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών να επαναλαμβάνουν το μήνυμα ότι «αυτοί πρέπει να τελειώσουν». Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, για ένα ακόμη 24ωρο, αφιέρωσε χρόνο στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» στον ALPHA για να πει: «Τέλειωσαν αυτοί, δεν ξαναπαίζουμε τίποτα στην εκπομπή».

Διαβάστε ακόμη: Τουχτσέ Καζάζ: Το μοντέλο από τις «Σειρήνες του Αιγαίου» ζητά να χαραχθούν ξανά τα σύνορα με την Ελλάδα!

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα τόνισε πως δεν θέλει στο μέλλον να παίζουν θέματα στην εκπομπή της για τους τράπερ Snik και Light. «Με το που θα τελειώσει όλο αυτό το στόρι, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα στην εκπομπή, ούτε τα τραγούδια τους. Εγώ δεν θέλω τίποτα, για τις σχέσεις τους, τις κοπέλες τους, τελείωσε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Καλά, όχι ότι πουλάνε κιόλας. Ο Snik μόνο πιο παλιά. Είναι δυνατόν; Αντί να πει συγγνώμη κάθεται και λέει ότι εγώ τον έδερνα κι αυτός καθόταν και τις έτρωγε;».

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ SNIK LIGHT MAD VIDEO MUSIC AWARDS
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ