Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του συζύγου τη, Γιάννη Κατσούλη, ο οποίος έφυγε νικημένος από τον καρκίνο

Διαβάστε ακόμηSnik: Η σύντροφός του τον αποκαλεί «πατσαβούρη» - Το νέο βίντεο στο Instagram

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το δράμα της, καθώς ήταν η επιθυμία του συζύγου της να μην ξέρει κανείς τι περνά. Μια μέρα πριν την κηδεία του η Δέσποινα Μοιραράκη επικοινώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκφράζοντας τα συναισθήματά της και κάνοντας μια παράκληση προς τους δημοσιογράφους. «Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε διαβάζοντας τα λόγια που της είπε η Δέσποινα Μοιραράκη. «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπενθύμισε πως η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνει αύριο στη Μητρόπολη Αθηνών. Επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι στην ταφή που θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι για να μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της με τον τρόπο που η ίδια και η οικογένειά της επιθυμούν. Ακόμα, η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA