Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Snik, μετά τη διάσταση που πήρε τα τελευταία 24ωρα το βίντεο που δημοσίευσε στα social media με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, στο οποίο την αποκαλούσε «πατσαβούρα», έκανε αναδημοσίευση στα stories του ένα βίντεο της συντρόφου του, η οποία τον αποκαλεί «πατσαβούρη». Η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας (27/6) και εκείνη ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τραβάει βίντεο στον Snik στη Σαντορίνη όπου βρίσκονται, αποκαλώντας τον «πατσαβούρη».

Διαβάστε ακόμη: Snik: Από τον ξυλοδαρμό με τον Light στα Mad μέχρι το «πατσαβούρα» στη σύντροφό του

https://streamable.com/nw30jq

Το ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων και απολαμβάνει τις διακοπές του, μετά από όσα έγιναν στα βραβεία Mad και το άγριο ξύλο ανάμεσα στον Snik και τον Light, αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο Snik όταν πόσταρε το βίντεο με την κοπέλα του όπου τη χαρακτήριζε πατσαβούρα και το κατέβασε μετά από λίγη ώρα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα μετά τη δημοσίευση του εν λόγω βίντεο από τον τράπερ, ο Snik τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα, ισχυριζόταν πως είπε την εν λόγω φράση στη σύντροφό του χάριν αστεϊσμού. 

https://streamable.com/nik5hw

«Λοιπόν ακούστε παλιο@@@@α, εσείς με τα άρθρα που κάνετε, εσείς στα πάνελ καλό θα ήταν να ξέρατε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα», λέει αρχικά στο νέο βίντεό του. Και συμπληρώνει, μεταξύ άλλων: «Άντε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας λίγο, που δεν την κάνετε και σωστά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA