Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν θα γίνει η σημερινή sold out συναυλία με τον Θέμη Αδαμαντίδη στη Μυτιλήνη. Αφορμή για την ακύρωσή της είναι η δικαστική περιπέτεια που έχει ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό.

Διαβάστε ακόμη: Βαρβάρα Κίρκη: Ποια είναι η πρώην σύντροφος του Αδαμαντίδη που τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό

Συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη για το Σάββατο, 2 Ιουλίου, συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη στο Kτήμα Οινοφόρος στην περιοχή Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, η οποία έγινε και sold out, «ακυρώνεται λόγω προσωπικών προβλημάτων του καλλιτέχνη, τα οποία καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας».

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα LesvosPost.com, όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω από τα σημεία προπώλησης. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA