Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και απολογήθηκε μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο λαϊκός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην πλησιάζει και να μην έχει οποιαδήποτε επικοινωνία τη σύντροφό του ενώ η δικάσιμος ορίστηκε στις 4 Ιουλίου 2022. Ο Θέμης Αδαμαντίδης πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο μετά την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό, καθώς η σύντροφός του υποστήριξε πως ο λαϊκός τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε χυδαία. Ο δικηγόρος της κυρίας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, είπε πως ο πελάτης του «έχει πέσει θύμα».

Διαβάστε ακόμηΘέμης Αδαμαντίδης: Αφέθηκε ελεύθερος - Απαγορεύεται να πλησιάσει την Βαρβάρα Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατά την άφιξή του στη Ευελπίδων, λίγο μετά τις 12:00, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους «βρε καλώς τα παιδάκια». Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία, αλλά και αισθητικός, όμως το μόντελινγκ είναι εκείνο που την κέρδισε τελικά. Η Βαρβάρα Κίρκη είχε επίσης ξεχωρίσει στο «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του High TV.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto.php%3Ffbid%3D10214138887601815%26set%3Da.10200726586942681%26type%3D3&show_text=false&width=100%

Εκτός από τη δουλειά της, η «Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον» (όπως την έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν) έχει απασχολήσει τα Μέσα και με την προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2013 είχε υπάρξει σύντροφος του Παντελή Παντελίδη για ένα χρόνο, ενώ το 2014 είχε σχέση και με τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν εκείνος ήταν βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη ήταν ζευγάρι εδώ και έναν χρό­νο. Η ίδια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον λαϊκό τραγουδιστή: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος».

«Υπήρξε βία στο παρελθόν, έχει καταγραφεί σε βίντεο το περιστατικό», λέει η Κίρκη - «Ο Αδαμαντίδης είναι θύμα» απαντά ο Κούγιας

«Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τι έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια», είπε ο κ. Λύτρας στο MEGA. «Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», τόνισε.

«Ποιο είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τί συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος», πρόσθεσε.

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει θύμα»

Στο MEGA μίλησε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σημείωσε: «Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της». Επίσης, είπε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδής μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA