Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (11/7) στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη έγινε η επίσημη πρεμιέρα της φετινής περιοδείας της παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, με τους Γιάννη Στάνκογλου, Αλέκο Συσσοβίτη και Ιωάννη Παπαζήση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: X Factor - Χρήστος Μάστορας για Κατερίνα Λαζαρίδου: «Μέσα από εκείνη αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου»

Το «παρών» έδωσαν αρκετοί επώνυμοι, ανάμεσα στους οποίους και η ηθοποιός Αναστασία Παντούση, η οποία το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι είναι η σύντροφος του Ιωάννα Παπαζήση. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στο τέλος της παράστασης αναζωπύρωσε τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. 

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είχαν γνωριστεί πριν δύο χρόνια στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι», όπου συμπρωταγωνιστούσαν. 

Σε συνέντευξή του, πάντως, ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε αποφύγει να απαντήσει στο εάν οι δυο τους είναι ζευγάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η απάντηση δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση κι επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA